Holiday Suites regelt alles van A tot Z

Professionele verhuurservice

Wie zijn vakantievastgoed wil verhuren, moet huurders vinden. Bij Holiday Suites hoeft u dat niet zelf te doen. Met zes uitbatingen in beheer en 28 jaar ervaring in vastgoedverhuur beschikken we over de nodige expertise in de sector om uw belegging tot een succes te maken. Wij zorgen voor alles, van de marketing tot de afhandeling van de verhuurzaken. Investeerders bij Holiday Suites hoeven dus niet zelf in te staan voor de verhuur en alle risico's en zorgen die daarbij horen.

Optie tot winstdeelname

Holiday Suites biedt u tevens de kans om mee te profiteren van het succes van haar vakantieparken. U kunt mede-eigenaar worden en 90% van de winst van het park uitbetaald
krijgen
. Bij die winst zijn ook andere inkomsten, zoals fietsverhuur en restaurantopbrengsten, inbegrepen. Zo kiest u voor potentieel hogere rendementen doorheen de jaren.

Onderhoud goed geregeld

Holiday Suites wilt de kwaliteit van haar vastgoed en vakantiehuizen duurzaam bewaren. Hierdoor blijft de ervaring voor de vakantieganger optimaal en behoudt uw vastgoed zijn waarde. U hoeft hier natuurlijk zelf geen moeite voor te doen.

Met het Holiday Suites state-of-the-art programma voorzien we een jaarlijkse reservatie van de opbrengsten. Dit budget wordt gebruikt om de vakantieparken modern en up to date te houden. Ook eventueel aangebrachte schade door de huurders wordt door ons verholpen. Indien hier juridische geschillen uit voortvloeien, worden deze afgehandeld door onze dienst, zonder dat u zich er enige zorgen over hoeft te maken.