Holiday Suites Boulogne-sur-Mer

Holiday Suites Boulogne-sur-Mer is de ideale investering voor iedereen die op zoek is naar een veilige belegging met flink wat meerwaardepotentieel. Axe Liane, het ambitieuze masterplan van Boulogne-sur-Mer, zal de stad immers doen schitteren als nooit tevoren.

Boulogne-sur-Mer is een van de grootste toeristische trekpleisters van Noord-Frankrijk. Na Rijsel trekt de stad het grootste aantal bezoekers in de regio. Dat is niet verwonderlijk: kunst, cultuur en geschiedenis gaan er hand in hand met natuur en ontspanning.

De residenties van Holiday Suites Boulogne-sur-Mer komen aan de jachthaven van de stad. Het project bestaat uit twee torens. De eerste is bestemd voor een hotel met 65 kamers en 63 vakantieresidenties. De ondergrondse parking met 28 parkeerplaatsen geven uw huurders nog meer comfort.

In de tweede toren komen naast hotelkamers ook kantoorruimtes. Zo past het project helemaal in Axe Liane, het stadsvernieuwingsproject van Boulogne-sur-Mer. Ontdek hier snel waarom Holiday Suites Boulogne-sur-Mer voor u de ideale vastgoedinvestering is.